Капан кофа EC Bucket trap

23,00 лв.

EC Bucket Trap е капан за многократна употреба е подходящ за улавяне на различни насекоми вредители и е специално проектиран като инструмент за наблюдение и контрол, част от подхода за интегрирано управление на вредителите.

Трябва да се използва в комбинация със специфична за вида феромонна примамка (примамките се продават отделно).

EC Bucket Trap е лесен за сглобяване сам и се състои от кофа, капак, държач за дозатор и телена закачалка. 

Кога да използвате

Моля, вижте наличната информация за предназначената за употреба феромонна примамка.

Капанът ЕС Bucket е изработен от рециклирана пластмаса и може да се използва до 3 - 4 сезона. Резервните примамки могат да бъдат закупени отделно.

Как да използвате

• Използвайки ръкавици, извадете феромонната примамка от нейната фолиева торбичка и я поставете в държачите на дозатора (мийте ръцете си преди и след работа с феромонните примамки).
• Сглобете кофата, като закрепите държача на дозатора към капака. Прикрепете капака към горната част на фунията и кофата към долната част на фунията.
• Инсталирайте капана на нивото на очите за високи дървета (повече от 1,5 метра височина) или използвайте опорния стълб на капана за по-ниски дървета (по-ниски от 1,5 метра) с предоставените телени закачалки. Моля, имайте предвид, че капанът функционира най-добре на открито пространство, което не е ограничено от зеленина.

ЕС Bucket trap не изисква специални условия за съхранение. Моля, направете справка със специфичната за вида примамка за информация относно нейното съхранение.

Нетоксичен  Нетоксичен - този продукт не съдържа токсични химикали.

 

Рециклиран   Рециклирани материали - за производството на този продукт се използват рециклирани материали.

 

Безопасен за човека  Безопасно за хората - ефективно, нетоксично решение за борба с вредителите, което е напълно безопасно за употреба около хора.

Подобни продукти

body, h1, h2, { font-size: 41px; } body, h2, { font-size: 40px; }