Продукти

Днес фактът, че влиянието върху добива на различните култури оказват не само метеорологичните условия и обработката на земята, но и болестите и вредителите (бактерии, гъби, вируси, насекоми), е толкова неоспорим, колкото и фактът за наличието на растителен имунитет.

Растителния имунитет е резултат от сложно съгласувани биохимични реакции. Растенията притежават цял арсенал от хормони и молекули, които не само ги предпазват от различни болести и вредители, но и изграждат механизмите на защита по специфичен начин в зависимост от степента на заплаха.

Данните, с които науката разполага до момента, показват, че в растителните защитни механизми са включени основно три хормона, които никога не действат едновременно.

В основата на научните познания и многогодишните изследвания са направени системни продукти от естествен произход като EPIN-EXTRA®, CIRKON®, DOMOCVET®, които подсилват вътрешните защитни механизми на растенията. Заедно с подобряването на условията за отглеждане на различните култури те позволяват да се използва максимален ефект от естествени защитни сили на растението, дори без употреба на различни пестициди на химична основа.

Осигуряване на вътрешната защита на растенията винаги коства огромен енергиен ресурс. Затова един от най-важните фактори в подкрепа на растенията е система на хранене в съвкупност със системни продукти, подсилващи имунитета.

Комплексната система на хранене на растенията включва торовете EKOFUS®, CITOVIT®, SILIPLANT®, FEROVIT®, балансирани от съдържанието на макро-, биоактивирани микроелементи, органични вещества, включително витамини, аминокиселини и други биологично активни вещества. 

 

body, h1, h2, { font-size: 41px; } body, h2, { font-size: 40px; }